Sidor

onsdag 29 augusti 2012

Kvällens cross

En fullständigt underbar kväll vid Vallen i Göteborg. Jag kom hem lite sent från jobbet men studsade direkt, via en skål müsli, ner i cykelkläderna och vevade bort till träningsområdet för att lägga mig i medsolsvarv en halvtimme innan.

Viktigt försnack.

CykelCity-Lasse anlände och styrde upp verksamheten. Det kördes igångdrag, trapplöpning, mer trapplöpning, partempo och slutligen race med ett invecklat handikappsystem som resulterade i att upphovsmakaren själv klotade nedanför trappan.

Från nästa vecka anordnas det även teknikträning på torsdagar, samma plats.

För egen del känns kroppen okej och flytet infinner sig allt mer. Kör fortsatt på smalaste tuberna och får därför inte riktigt drivet genom de snabba gruskurvorna, ska bli kul att se om man kan stänga de sista luckorna framåt när dyr-Tufosarna kommer på längre fram. 10-15 watt högre tröskel ska vi ha också, tack.

Viktigt eftersnack.

Har ju glömt att flika in förra veckans bästa kommentar, som det återkopplades till idag då vattnet dragit sig tillbaka från grusplanen. Förra onsdagen stod det decimeterdjupt på sina ställen och CCL förklarade bansträckningen och kom så småningom fram till detaljerna kring målgången:

- Och start/mållinjen är där, i vattnet. Ser ni den?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar