Sidor

måndag 6 augusti 2012

Grillcrossen igen

Ny helg och en ny upplaga av Grillcrossen, denna gång på annan ort/grill.

Starten gick i söndags vid 17-tiden i Bollebygd, mellan Göteborg och Borås, och 75 minuter senare hade drygt 30 km avverkats med dödsförakt på sköna, kuperade och feldoserade grusvägar. Fråga mig inte var vi körde någonstans men tack till Mattias som förde oss tillbaka till utgångspunkten. Viktig påfyllning följde, med grillkött och glass.

Crossportioner för tre pers efter en timmes halvhård träning :-)

Smakligt nog fick jag även ihop tre timmar landsväg på förmiddagen, med ett 30-minuters G2-avslut. Kroppen känns bra och får nu förbereda sig på en tyngre träningsperiod i sadeln med inslag av löpning när hösten närmar sig.

Planen inför hösten är klar. Fullt deltagande i CX-cupen med fokus på totalplacering och oförglömliga crosstävlingsupplevelser.

Som ett led i den (accelererande?) tekniska uppgraderingen anlände idag en styck cx-specad, brandgul lins till Oakleybrillorna. Som vanligt ställs högt hopp och övertro till tekniken då jag, förutom ökad kontrast, även hoppas på eliminerat brytningsfel och ökad skärpa på långt håll. Utseendet blir också spännande, lite som Ragnar Skanåker möter Bart Wellens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar