Sidor

söndag 2 juni 2013

Söndag med GCK

Söndag och normaltemperatur igen, armvärmare och väst har annars legat undanpackade ett tag nu. GCK:s landsvägsgrupp stod för ett topparrangemang och susade söderut i jakt på flyt och form, via Särö, Åsa, Frillesås och Gällinge, följt av lite fikasprätt uppför Bräckan och kaffe i Fjärås. 

Lasse sportade sina Zipps vilket höjde tubfaktorn i gruppen till godkända 40%.

"Pjäxan" Elgström visar lejonet.

Vaknade riktigt "maet" efter gårdagens grillfest i Lidköping, så tre och en halv timme skön distans idag öppnade upp magen för en skål Sia nu på kvällen.

På sista rulle snackades det cx idag, som sig bör när temperaturen går under 20 grader. Peppen inför Göteborgs cuppremiär den 12:e oktober lär bli enorm och frågan är hur länge vi kan hålla undan för en Kanskecross på Vallen. Det känns som om det kommer hända, plötsligt.

Veckan som kommer smakar cykel, förhoppningsvis orkar jag vända trenden och gå upp på fler än två pass per vecka igen. Eller som en känd f.d lagledare i Mölndals CK skulle ha sagt; "det måste gå".

- - - 

En helt annan grej. Vi har ganska nyligen begåvats med ett abonnemang på Netflix vilket innebär att man kan se obegränsat med filmer och serier via nätet till kostnaden av två hyrfilmer per månad. Tack vare en viss förkärlek till militära dokumentärer fastnade jag härom veckan för en dokumentär som handlade om den brittiska flottans hangarfartyg HMS Ark Royal och dess besättning. Att ratta landningsbana på sjön verkar vara ett uppskattat glidarjobb, åtminstone om man får tro Kapten Medaljsköld själv;

Nähä?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar