Sidor

tisdag 2 oktober 2012

Tubkrängarwatt

Som rubriken skvallrar om så har det tryckts fina watt på Monarken i kväll. Nog för att skicka av en slarvigt limmad tub i utgången av en gräskurva. Jag har jobbat med hög ackumulerad syraskuld, som det gärna blir vid många korta intervaller, och det är förstås ingen angenäm upplevelse. Likväl har jag sett fram emot passet hela dagen och förberett mig genom att äta mindre än vanligt under eftermiddagen. Bara i fall.

Först ut; 450 monarkwatt, vilket enl. vedertagna teser anses motsvara 486 watt på veven. Enminutare med lite för kort vila emellan vilket ju blir ganska jobbigt efter ett tag. När den värsta yrseln och illamåendet avtagit tilläts laktatnivån sjunka i 10 minuter innan ratten vreds till 5 kp för 30-sekundare på fri fart till utmattning. Undrar om inte det är min paradgren ändå; 30 sekunder cykelåkning, upprepad. Var finns den i organiserad form? På bana?

I helgen stundar cuphelg nummer två och vi beger oss till Kumla för två förmodat tunga och blöta race. Eftersom hotellet i Kumla är fullbokat så har vi sökt logi på alternativa orter och liksom några av Kompiscrossarna har vi funnit rum i Hallsberg, Sveriges svar på Dortmund.

Med anledning av detta öde ska B-loggen i morgon titta närmare på Hallsberg och vad de har att erbjuda oss turister.

Stay tuned!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar