Sidor

tisdag 23 november 2010

Smärta på bild

Anders Stenberg kör av carbonstyret under lördagens cykelcrosstävling i Jönköping. Att det här strax kommer att göra ont råder väl inget tvivel om. Annars så ser det ju stabilt ut med vänsterfoten på väg ur och en lagom tvärställd framfart. Blicken är förmodligen fäst vid husväggen som närmar sig snabbt.

Pungcrossen returns? Suveränt foto av Marcus Gyllborg.

Där gick han!

Ett stort tack till Anders för att han delade med sig av denna blivande klassiker.
Missa inte hans exklusiva referat av händelsen under Kommentarer nedan.

2 kommentarer:

 1. Här kommer lite om förloppet.
  Vi som körde loppet vet att det var lite dåligt med bromsförmågan efter som det var alla typer av underlag samtidigt.Och i just denna lilla nerförsluta var det placerat 4st stenar två meter bakom mig på denna bild.
  Här ligger jag trea, jagar dom framför och släpper på fullt samtidigt som jag för att motverka genomslag på stenarna hoppar lite (känns som 3 meter)några cm.När jag landar smäller styret av som ett pistolskott ungefär som om man skulle hugga av det med en Hultafors yxa.
  Att lyckas fånga detta på bild är helt otroligt!
  Det som händer sen är att hela jag gör en snygg rotation och landar på min vänstra sida och får en lite skråma på näsbenet som är nästan lika stor som en normalstor finne.

  Tur i oturen som man säger!!
  Mycket roligt att få bilden av Marcus som lyckades ta denna bild på rätt millisekund.

  SvaraRadera
 2. Vilka ögonblicksbilder. Först Westergrens obönhörliga faceplant i lidköpingssanden och nu detta. Det handlar ju bara om hundradelar.
  Häftigt. Tur du klarade dig Anders.

  SvaraRadera