Sidor

fredag 18 februari 2011

Gult kort

Svanesunds 3-dagars kommer alltid att bära speciella minnen. Etapploppet på Orust var min första landsvägstävling och på det avslutande linjet lyckades jag med bedriften att först bli rejält avställd och sedan komma tillbaka och spurta in på en 8:e plats.

Under upplagan 2006 så representerades Skara CK av undertecknad och Karl Mattsson som ni ser nedan tillsammans med vår sponsrade Ford, för året i motsägelsefull British racing green. Vi bodde i en campingstuga på Tjörn och när vi på lördagsmorgonen skulle köra till starten, försenade som troll, så hade låset i dörren havererat. Vi var inlåsta och enda vägen ut var genom ett litet fönster beläget rakt ovanför spisen där vi nyss värmt mockabryggaren. Illa så klart, men strulet med lås hade bara börjat...


Karl Mattsson värmer inför tempot på Svanesunds 3-dagars 2006. Alldeles strax kommer han att låsa in bilnyckeln i bagaget, en tabbe som sved ordentligt efter målgång i ösregn. Det hann bli både mörkt och rejält kallt innan bärgaren hittade oss och fick upp dörren. Vi teg om alltihop, men en dag ringde klubbkassören och frågade om en faktura från Assistanskåren. 1 200 kr om jag minns rätt.

1 kommentar:

  1. hahahehehheeee allt gick i lås. Minns ljudet av bagageluckan som går igen, KLICK! Regn och blixtar i horisonten.... snart kommer Björn i mål.

    SvaraRadera