Sidor

söndag 30 november 2014

Soliga Introcrossbilder

Kände mig nästan helt frisk idag och piggare än på länge, skönt. Satsade på en lång snabbpromenad genom halva stan och passade på att smyga förbi Introcrossen på Vallen för att fotografera lite. Hade bara telefonen till hands men det fanns ju massor av ljus att jobba med så det blev hyfsat ändå.

Sedvanlig förvirring innan start.

Tilltagande dito.

Lasse

Olle

Igen 

Rickard

Karlssons Cykel med han själv på.

Tonie med en Björn i hasorna.

Björn E

CCL

Christian

Mats

Trappan

Uppför

Bernie

Muris

Tätduon

Runnbergar'n

Jonte

De närmsta veckorna kommer att bjuda på väldigt lite cykel, om ens något. Jag ska göra ett seriöst försök att träna upp kroppen för lite löpning i vinter, utan att få ont i mitt knä. Alltså behövs en försiktig upptrappning med mycket promenad, lite löpning, mycket stretch osv. Inga roliga grejer. Helst vill man ju ut och löpa sköna 90-minuterspass direkt.


Råkade dock skaffade den här igår, redan populär hemma som ni ser. Något att se fram emot senare i vinter som omväxling till Ergometern.

Belgienresan då? Jo, på cxsweden.com kan ni följa våra bravader i fyra delar. Den första delen är publicerad och de andra dyker upp inom de kommande veckorna. Kort sammanfattat kan man säga att det var fantastiskt och att jag var bedrövligt sjuk hela tiden. Och att vi åker igen nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar