Sidor

söndag 15 juni 2014

KOM igen med Campagnolo - "Torreds trippel"

TÄVLING I BLOGGEN - VINNARE: Axel Wannerskog

Hög tid för en tävling under parollen "trampa hårt - vinn tröja". Alla kan vara med och det finns två priser - ett pris till den snabbaste cyklisten och en till den tursammaste, som hämtat ur en saga.

För att delta i tävlingen måste du vara registrerad på Strava och logga ditt cykelpass där. Genom att köra tävlingssträckan i fråga noteras du automatiskt i Stravas resultatlista för segmentet och deltar därmed både i tävlingen och i utlottningen.

Jag kontrollkörde sträckan för en vecka sedan och det såg inte ut att finnas några hinder eller särskilda risker på segmentet, men som alltid gäller det att vara försiktig och visa hänsyn i situationer med andra trafikanter. Väg hälsan mot en tröja, så tänker ni rätt. Nedan finner ni information om första tävlingen i en serie under året - Torreds trippel. Lycka till!"Torreds trippel"

Start: korsningen Kullaviksvägen/Gamla Särövägen.
Mål: husen på höger sida, strax innan Spårhagavägen
Distans: 3,2 km 

Tävlingens slutdatum: 16:e augusti 2014, kl 23.59

Priser:
Den åkare som registrerat den snabbaste tiden under perioden 16:e juni t.o.m. den 16:e augusti vinner tävlingen och får en skapligt unik Campagnolo pikéskjorta från 80-årsjubileet, se nedan. Om du sedan tidigare har en tid registrerad på segmentet gäller det alltså att åka fortare innan 16:e aug, eftersom bara din snabbaste tid syns i resultatet.

Ytterligare en deltagare lottas fram av de som har resultat inom ovan tidspann. Han eller hon vinner en T-shirt från Campagnolo. Cyklist med snabbaste tid kan inte vinna utlottningspriset. 

Länk till segmentet:
http://app.strava.com/segments/7387604


Första pris: en svart bomullspiké i fin kvalitet; Fruit of the Loom. Tryck på bröst, rygg och ärm. 
Finns i storlekarna M, L och Dam.

4 kommentarer:

 1. Gjorde ett tappert försök ikväll. Fel vind för (NV) för att kunna cykla riktigt snabbt.
  Provar igen när det är sydvästlig vind.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gött mos. Aldrig fel att värma upp asfalten och vänja cykeln vid backarna. Har du funderat på var på segmentet du ska lägga dina dyra watt för att få bästa resultat?

   Radera
 2. Jag körde två gånger ikväll. Fullt ös från början första varvet stumnade lite i slutet på första backen. Det straffade sig nog då jag inte kunde trycka på som jag ville i sista backen samt utför. Andra varvet provade jag att ta det lite lugnare i början. Kunde hålla bra fart genom sista backen och utför. Första varvet gick trots det 5 sek snabbare. Inget hjälp av vinden idag heller. Tror Magnus hade lite bättre vind när han satte årsbästa på sträckan. Med rätt vind och rätt strategi borde jag kunna nosa på Magnus tid. Får prova några gånger till...

  SvaraRadera
 3. Det tror jag också. Kör hårt!

  SvaraRadera