Sidor

söndag 22 juni 2014

KOM igen med Campagnolo - "Kyrksprinten"

TÄVLING I BLOGGEN

Dags för nästa tävling under parollen "trampa hårt - vinn tröja". Alla kan vara med och det finns två priser - ett pris till den snabbaste cyklisten och en till den tursammaste, som hämtat ur en saga.

För att delta i tävlingen måste du vara registrerad på Strava och logga ditt cykelpass där. Genom att köra tävlingssträckan i fråga noteras du automatiskt i Stravas resultatlista för segmentet och deltar därmed både i tävlingen och i utlottningen.

Här har vi ett superkort segment som inbjuder till fullgas och avancerad kurvtagning. Som alltid gäller det att vara försiktig och visa hänsyn i situationer med andra trafikanter. Kör gärna en gång lugnt upp till kyrkan och kolla så att inte högmässan är i full gång, eller att du krockar med begravningståget. Kyrksprinten - GO!"Kyrksprinten"

Start: nederst på parkering vid Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum.
Mål: på platån vid kyrkan
Distans: 300 m 

Tävlingens slutdatum: 23:e augusti 2014, kl 23.59

Priser:
Den åkare som registrerat den snabbaste tiden under perioden 23e juni t.o.m. 23:e augusti vinner tävlingen och får en skapligt unik Campagnolo pikéskjorta från 80-årsjubileet, se nedan. Om du sedan tidigare har en tid registrerad på segmentet gäller det alltså att åka fortare innan 23:e aug, eftersom bara din snabbaste tid syns i resultatet.

Ytterligare en deltagare lottas fram av de som har resultat inom ovan tidspann. Han eller hon vinner en T-shirt från Campagnolo. Cyklist med snabbaste tid kan inte vinna utlottningspriset. 

Länk till segmentet:
http://app.strava.com/segments/7097486


Första pris: en svart bomullspiké i fin kvalitet; Fruit of the Loom. Tryck på bröst, rygg och ärm. 
Finns i storlekarna M, L och Dam.

3 kommentarer:

 1. Oroande att tävlingens blotta existens har krökt rumstiden så till den milda grad att Krokslätt har hamnat söder om Mölndals bro. :O Eller whuh?

  SvaraRadera
 2. Geologiska studier visar att Krokslätt Stravar söderut med 17 cm per år tills det tar emot Fjärås Bräckan och går tillbaka igen. Ingen panik alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det låter ju rimligt att fenomenet är cykliskt. ;)

   Radera