Sidor

fredag 27 juni 2014

Bilder: Campagnolo CX och nya Ridley X-night

Dags för lite semesterbilder så här inför stundande ledighet. Nu finns alla bilder från "the unboxing" av Campagnolos CX-komponenter samlade i ett album som ni hittar här:

http://ccx.velomedia.se/


Testerna är i full gång och efter att ha bytt taktik, från att springa runt och släpa grejerna i gruset uppträdda på ett långt snöre, till att fästa dem på världens bästa crossram från Ridley, så har utvärderingen tagit fart ordentligt.

Vill ni smygkika på ramen så finns det bilder på den här:

http://rxn.velomedia.se/


När ramvikten är 100 gram lägre än för racern så vet man att förutsättningarna är goda för ett riktigt lätt crossbygge. I övrigt känner jag bara hur hela kroppen ler åt grejerna. Det är en otrolig finish på Ridleys nya X-night och med en carbongrupp från Campagnolo så är det komplett i mina ögon.

4 kommentarer:

 1. Stiligt bygge! Och lätt ram verkligen. Kört med den där Dedalindan förut? Jag hade den nyss men gillar den inte. Tyckte den var hal. Bytte till Lizard Skins. Den är grym på cross. Lätt, greppig, dämpande och lätt att tvätta. Och dyr. Det är ju alltid ett plus. Peter E-J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vapenbroder. De senaste åren har jag använt Dedas linda med Carbonlook som är hal som attan. Förvisso slitstark och tacksam att tvätta. Dedas Mistral (på bilden) är inte riktigt lika slirig men jag testar gärna något med bett i också. Nu kör jag oftast utan handskar, men ändå. Tack för tipset.

   Radera
 2. Lizard Skins är perfekt både med och utan handskar. Olika tjocklekar finns dessutom. Är shop4crossloggorna inlackade eller klistermärken? Blev faktiskt riktigt sugen på en Ridley måste jag säga. Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. De sitter ytterst men jag bär dem med glädje. Karsten på shop4cross är bra att göra affär med, har blivit åtta ramar genom åren - snabbt och problemfritt. Och billig frakt.

   Radera