Sidor

tisdag 20 maj 2014

Kör fort - få tröja

Rullade ner till Årekärr i kväll och rev av två varv i följd på referensbanan där. Ni hittar den på Strava som Billdals GP. Det sista varvet, med lite flygande start, låg runt 25 sekunder efter personbästa, vilket i praktiken är 2 km/h i fartskillnad. Åtminstone hälften av det är lätt hämtat, det finns där om jag kör ett enstaka varv. Resten finns nog tusan också där, fast det behövs lite trimning först.

Förra året utlyste jag en tävling via Strava, där snabbaste cyklist runt Billdals GP erhöll en Campatröja. Tills i år har jag många fler priser från Campagnolo att dela ut och tanken är att göra det bland annat via särskilda Stravasegment, så kallade KOM igen med Campagnolo. När de är definierade på Strava kommer det upp direktlänkar här i bloggen och sedan är det bara att köra. Snabbast vid ett visst datum vinner pris, så enkelt är det. Och det kommer att finnas något för alla; spurtarna, klättrarna och teknikerna.

Håll utkik, segmentreket pågår. Kanske finns det redan ett superkort provsegment upplagt här i närheten? Tills dess - håll i bocken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar