Sidor

torsdag 29 maj 2014

Bror med cross

Om man är bror med mig, då kan man få med sig en cross hem inom ramen för det broderliga "lång-lånskonceptet". Den svarta faran, senast vurpad av brorsan då den fortfarande var röd back in 2006, fick igår en behövlig uppfräschning, ett par kanttrådshjul och smaldäck.

När det behövdes innerslang till däcken så tog jag fram min omsorgsfullt hoprullade Vittoriaslang som vid det här laget tillryggalagt runt 1 500 mil i bakfickan utan att komma till användning. Och tur var väl det, eftersom den visade sig ha ett stort hål i sig. Rätt läge att upptäcka det.

Passande SPD-dojjor medföljde också, rejält slitna Sidis med tre svenska mästerskap i sulorna. Eller det som fanns kvar av dem. Löst sittande SPD-klossar och kolfibersula går inte bra ihop, om du inte föredrar att knipa fast klossen med tårna.

Så, på vägarna runt Taberg kan ni i sommar se denna Columbus X-Wing "respray" med 9-delad Campagnolo Veloce från 2003, blandade Campahjul och ett jättelätt Ritchey WCS-styre. Och en bandyspelare på det. Lycka till med träningen!

Plats för nya byggen i verkstan, mer om det snart. Nya ramen är här, av allt att döma för att stanna.
Länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar