Sidor

söndag 15 december 2013

Vad har hänt om...

... man måste stanna och plocka upp de här delarna efter sin cross?

.

a) man dragit åt sin snorlätta titansnabbkoppling en aning för löst i regnet, samtidigt som man trycker ner 700 watt i leran, bakhjulet sladdar till, lossnar i gaffeln, drar snett och resten är historia.

Och följaktligen, vad kommer detta att generera den närmsta framtiden?

a) 5 km löpning hem på asfalt i cykelskor

Som ni ser så är det inte mycket till alternativ att välja bland ovan, och precis så ska det vara i cykelcross. Hårt, bistert och bittert. Lera ovanifrån, regn från sidan och rulltrissor underifrån. Kvällen går under mottot - "rädda det som räddas kan", bakväxeln ser inte fullständigt söndersmulad ut. Och för er som tidigare var osäkra på om ett växelöra går att böja till formen av ett "U" kan jag nu glädjande bekräfta att så är fallet.

Stort tack till Hjälte-Lasse som lånade ut sin cross till mig så att jag kunde harva runt Introcrossen ändå, trots haveriet på uppvärmningen.

Beroende på vädret framöver så kör vi vidare med våra crosshojar, fast istället för hets runt Vallen kan det bli Safaricross, Distanscross och Kanskecross. Håll utkik på www.cxgbg.se där även alla resultat från Introcrossen finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar