Sidor

onsdag 30 januari 2013

Monarkmedicin och frites

Tänk vad två fina testcykelpass kan göra för humöret. Provade, tvärt emot gängse januariupplägg, att köra två "crosspass", innehållande ganska korta/hårda intervaller, vilket gav en exakt bild av hur långt ifrån den forna Vårgårdaformen från början av december jag är. Gött de! Benen går runt, pulsen går upp och inget gör ont. Just nu känns det viktigt.

Tvättstugepassen är ju utmärkta för att köra livet ur gamla cykelkläder. De här Skara-byxorna har inte sett dagsljus på över fem år men om ni känner igen modellen så är det förmodligen från en världscyklist som ibland är hemma och kör till sig pallplatser på SM.

Nu väntar ett par kvällar med jobb och därefter vevar vi igång förberedelserna inför crossfesten på lördag där CX Sweden Aid feat. "Janne Jacobssonhjälpen" kommer att samla in cykelkläder och cykeldelar av deltagarna. Läs mer om Jannes projekt och hjälpen till Nigeria här.

Under festen kommer det också att prisutdelas och sannolikt konsumeras en hel del belgisk läsk. Har också antecknat följande på inköpslistan:

- Pommes Frites: 10 kg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar