Sidor

måndag 14 januari 2013

Klotet och solen


En söndag i sadeln är aldrig fel. Att dessutom pricka en torr soldag mellan november och april är rent overkligt. Cykelåret 2013 har börjat bra och igår mötte vi en gammal känd kedjesträckare - Glenn Dahl, som var ute och töjde i drivlinan på sin nya hoj. Gött e de!

Annars är det tomt på cyklister på vägarna söder om Göteborg. Inte sedan jag flyttade ner hösten 2007 har jag sett så få träningscyklister ute på vintern.


Erik solar på Säröbanan.

Efter gårdagens pass har jag också receptet för lindring av smärtan i höger knä. Om man vurpar sig blodig på vänster knä och samtidigt passar på att knäcka tjälen med armbågen är plötsligt den ursprungliga värken förhållandevis lindrig. Voila!

Och som vanligt inträffar något av artistisk natur på våra pass och därför släpper jag avslutningsvis spekulationerna fria med levererans av följande bildserie.
Välkommen att gissa i kommentarsfältet :-)

3 kommentarer:

 1. Han kollar djupet i diket och använder sig av cykeln som mätinstrument?

  SvaraRadera
 2. Han e sugen den där Erik. Han kommer till hösten tror jag. Bara slipa lite på tekniken. CCL ger han rätta verktygen för att forcera hindren. Vi kallar han, lite försiktigt, CrossarErik...

  /PE

  SvaraRadera
 3. Eller så har han fått fekalier på framdäcket! Fast jag hoppas att Patrik har rätt.

  SvaraRadera