Sidor

onsdag 6 juni 2012

Ett pass värdigt en nationaldag

För er som har lite koll på cykel är det ingen nyhet att stan fått en "ny" cykelklubb - Göteborgs CK. Sådana initiativ uppmuntras förstås, särskilt som kärnan i sällskapet består av lerhjärtade terrängätare. Nu kör GCK även landsvägsträningar och nybörjarträning på MTB och det ska bli kul att se vart det bär iväg med tiden.

Det har varit dåligt med bilder på GCK-åkare i de nya klubbkläderna, så här kommer en på undertecknad från idag.

Med Göteborgslejonet på bröstet och den italienska pantern mellan benen.

En riktigt lyckad design i mina ögon. Den svart/vita Dogman med små röda inslag beställdes i december. Ni som tror tror på slumpen kan ju ställa er upp. Ni som känner mig kan sitta kvar.

I höst ska det satsas på cross och det ska definitivt tävlas i svart/vitt. Frågan är om övriga färger går i grönt och rött, eller i blått. Det enda jag vet är att byrån är överfull av cykelkläder och hotar att skjuta gavlarna när som helst.

- - - -

Idag diskuterade jag och Johan vilka traditioner som omger den svenska nationaldagen. Vi konstaterade i kör att om man själv får välja så ligger dagens 5-timmarspass med stopp på Franska Caféet i Björketorp rätt bra till.

Allra längst till höger, där har ni Björketorp.

Ingen större skillnad på en nationaldag och en vanlig söndag alltså. Kalla oss fantasilösa, men brieostbaguetten sitter där den ska. Sällan rullar man in efter ett långpass utan hunger, men så är det också en ansenlig mängd ost där mellan fräsch sallad och nybakt bröd.

2 kommentarer: