Sidor

lördag 5 maj 2012

Projekt

Kort uppdatering på projektsidan, det är ju ändå helg och ledigt.

Fredag kväll: 
efter ett viktig möte på Da Matteo i Göteborg kunde arbetet med altanan ta fart. 30 kvadratmeter behövde befrias från mossa, smuts och gamla flagor. I syfte att säkra hela fredagskvällen angreps denna uppgift knästående medelst rotborstar och ett par hinkar grönsåpa. Lagom till mörkret var vi klara, lika blöta utifrån som innifrån.

Nysåpat! En hink träolja står och väntar på torrväder. Sedan ska det grillas, så fort vi skaffat en.

Lördag förmiddag:
Audi Göteborg samlar poäng och är som vanligt både trevliga och hjälpsamma. Idag fick jag låna diagnoshallen med båda lyftarna samt en av deras bilar för lite däcktester.

Hjulbultarna yrde för mutterknacken idag när olika hjul bytte bil. Närmast den egna kärran med nya sommarhjul som inte riktigt håller måttet. Bra då att det finns att jämföra med.

Lördag kväll:
premiär för vardagshojen, min De Rosa Dual. Gick galant in till stan och tillbaka. Fick fråga sambon vid ett par tillfällen hur man beter sig i olika situationer som standardcyklist. Kändes lite som att vara främling i sin egen värld, men så småningom fann jag trygghet och skorna låg kvar mot pedalerna i allt högre grad. Har också lovat nämna att jag spräckt budgeten (skräll). Jag låg länge bra till men de silvriga Mavichjulen kändes lite för "tech", så det fick åtgärdas genom en liten beställning. Man vill ju inte att hojen ska sticka ut på stan. Bild kommer alltså när rätt hjul sitter på plats.

För övrigt är Crudskärmarna riktigt smutta och en annan favorit är ju redan plattorna att fästa utanpå Speedplaypedalerna.

Söndag:
distans. Reck hotar med inslag av lagtempo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar