Sidor

måndag 6 juni 2011

Dammigt värre...

...på fälten idag när medlemmar ur Team MCX tog sig an säsongens första Kanskecross. Varvtider ner mot 6:46 fanns att klämma ur benen idag, trots GP-loppet igår vilket tyder på en grov feldisponering av krafterna.

Patrik blev dagens hjälte i och med att han klämde två timmar cross utan en droppe vatten i den extrema hettan. Seriös viktjakt.

Sommarcyklar

Banan, som fick en justering idag på grund av att OS i Brukshund gick av stapeln på grannfältet, var oerhört snabb och det fina är att den så förblir även i händelse av väta. Därmed är varvet vid Sisjön den perfekta för-försäsongsbanan - lättåkt och belönande. Se upp, snart arrar vi sommarens första träningstävling. Ni som har era crossvrak i bulk därhemma, se till att fetta in och skruva ihop snarast!

Eftermiddagen avslutades med årets första dopp. Temperaturen i Sisjön var 19 grader.

2 kommentarer:

  1. Riktigt snygg cykel ! Har faktiskt funderat på att köpa en som är ungefär likadan.

    Vad tycker du ? Är du nöjd ?

    SvaraRadera
  2. Ridleys X-Fire är en makalöst prisvärd ram. Rejält byggd med rätt vinklar och trevliga egenskaper.En fin plattform för ett riktigt tävlingsbygge.

    Ett tips för dig som gillar billiga cyklar; gör som vi i MCK - gå ihop ett gäng och köp ett knippe ramar hos shop4cross.de så får du ännu bättre pris.

    SvaraRadera