Sidor

söndag 15 augusti 2010

"...och nu har han gått och blivit elitcyklist!"

Efter en snabb omkastning av schemat kördes ett styrkepass precis innan bröllopet och ett kuperat, småhetsigt distanspass direkt efter. Inte något optimalt upplägg. Småstressigt igår och, ja, vad ska man säga, lite "sömnigt" imorse efter ett fantastiskt trevligt bröllop med tillhörande fest inatt. Som bonus fick vi se Erik köra sina "smooth moves" i dansskorna varpå dans genast utropades som en utpräglad materialsport från oss panelhönor i baren med dubbla vänsterfötter och händerna i byxfickorna. Ett erbjudande att låna skorna avböjdes bestämt från en representant ur CCV.


Stort grattis - Erik och Negar.

En av höjdpunkterna levererades av brudgumens mor som i sitt tal, efter att ha räknat upp dussinet hobbys och idrotter där Erik satsat, slutligen konstaterar fakta och suckande klämmer till med bloggrubriken ovan, till stor glädje för en begränsad del av församlingen.

Lördagsgodis för benen.
Helgens träning i korthet:

- Lördag: 1 x 80 min StU. Passade på att klocka sträckan från hemmet till jobbet i Kungsbacka. Dörr till dörr på 53/11: 36 minuter i G2. Godkänt. Avslutade med högkadens och motorikspurter som kändes riktigt rejält efter fem mil på 11:an. Nu vet jag att ben och knän håller.

- Söndag: kuperad distans med inslag av triss, snabbdistans, partempo, tävling och allsköns smärtande elände. Idag var magen mest begränsande, men jag tror även att vätskebalansen låg en aning off, något som åtgärdades med en förvånansvärt bra kaffe i Lilla Mallis - eller Lerum som det även kallas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar