Sidor

tisdag 14 maj 2013

Vad blir årets CX Sweden-pryl?

Lägger en 13-timmars träningsvecka till handlingarna. Efter Mallorcaresan har aktiviteterna haltat en aning men nu är maskineriet igång igen och däcken slits. Har ett par riktigt fina ostar liggande som väntar på limning, eller tejpning som det brukar bli när det gäller landsväg. Med Tufos klistertejp kan alla montera ett tubdäck som ALDRIG lossnar. Själv får jag använda kniv och skära bort dem. Inte aktuellt att byta förrän de är slut alltså.

Söndag: två och en halv timme stadig motvind och sedan blåsa hem igen. Alla som hade linjehoj, eller nyss hade sålt sin, fick vara med.

Inför lördagens Göteborgvarv gror en icke tillfredsställande osäkerhet om löpkapaciteten. Att jogga 21 km torde inte vara några problem för motorn men frågan är om knä och ben hänger med. Ett par korta pass under de senaste två veckorna har inte bringat någon större klarhet i frågan och därför tog jag i kväll ett beslut som skulle skingra alla tvivel. Det stod mellan att avstå helt eller att tillryggalägga aktuell distans på prov. 

Så nu sitter jag här och myser efter 1h 40 min löp med en fin känsla i kroppen.

På torsdag håller CX Sweden ett viktigt produktmöte i Mölndal. Det är dags att öppna stora förslags- och idéburken och spåna fram ett nytt vinnande koncept som tar vid där mössan sålde slut. Inledningsanföranden hålls från crossadeln och slutplädering sker i skenet av glödande grillbriketter. Det kan bara sluta på ett sätt och det luktar...succé.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar