Sidor

söndag 21 april 2013

Lindome-Bollebygd-Lindome

En svensk vårklassiker, nästan som Liege-Bastogne-Liege.

Här kommer några stillbilder från dagen. 4,5h österut med inslag av fart på slutet.

Reck (t.h.) slutar aldrig att överraska. Idag lärde han oss nybörjare hur man skapar en helt egen kollektion cykelkläder med hjälp av en sax. Trots närvaron av detta modelejon i gruppen valde vi en av de mindre trafikerade vägarna idag...

Erik och Jimmy, på gott åkhumör.

Idag kunde jag inte göra Dogman rättvisa efter förkylning tisdag till lördag. Men vad botar bättre än fyra timmar i vårsolen?

Första passet via Hyssna den här veckan. Nästa gång skarvar vi mot Seglora-Viskafors och Borås, och får då Kongos klassiska väggarunda, förvisso i motsatt riktning. Vi som var med den där gången kommer aldrig att glömma hur vi lämnade Kongo åt sitt öde på Statoil i Hällingsjö efter att ha försökt tvinga i honom två matskedar rent salt samt en halvliter Cola. Och försökt sätta honom upp.

Planerna för kommande vecka innehåller mycket cykel med höjdpunkt på söndag då årets första Grillcross går av stapeln i Hindås. Konceptet lanserades förra året och bygger på en skön kombination av cykelcross och efterföljande BBQ, gärna under belgisk flagg. 

Ni som körde Cx-cup i Branäs i höstas kan ha sett oss in action.

- - - 

Kul att ni gillade Calobrafilmen. Vill ni se fler Björnfilmer, sök på "cxbjorn" på Youtube, eller klicka uppe till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar