Sidor

torsdag 8 november 2012

What NEEDS shredding?

Ibland går det inte alls som man tänkt och då kan besvikelse och aggressioner, i vissa fall med all rätt, med fördel tas ut på cykeln. Den mildare formen av materiell misshandel kan vara att släppa cykeln i marken, slänga den i diket eller låta den smaka en välriktad spark. Ofta kan cykeln därefter återanvändas efter en justering eller enklare reparation som är precis så kostsam att man noga överväger att inte skada den medvetet igen.

Själv har jag vid ett tillfälle slängt iväg cykeln så långt som möjligt. Den landade då i Vänern och jag fick förstås vada ut och hämta den för att senare rulla i mål och få några futtiga cuppoäng.

Efter att ha skrotat bakväxeln på hemmatävlingen dagen innan sattes reserv(dels)cykeln in och det dröjde inte många meter förrän jag upptäckte exakt varför den kallas så.

Strax därefter togs det här fotot. Och sedan blev det sjön, ni fattar.

Nu till frågan. Ponera att maskinen som ni ser på bilden hade stått placerad efter mållinjen på varje svensk cykeltävling i modern tid. Hur många cyklister hade vi då fått se ångerfullt retirera till hemmaverkstaden med cykeln i en påse?

Missa inte filmen som ni hittar härFavoritögonblick efter 42 sekunder - sadelljudet.

Och på den initiala frågan om vad som behöver "shreddas" finner ni svaret här
Det är ganska mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar