Sidor

onsdag 28 november 2012

På pallen

Ni som såg Superprestige från Gieten härom dagen vet att Klaas Vantornout placerade sig högst upp på pallen. Idag var det dags igen, som ni ser...

Recept på att slå ihjäl ett 60-minuterspass i tvättstugan med blandat lågintensiv träning och styrka (när tiden går som långsammast).

1. Hämta en köksstol och IKEA-pallen "Trilla".
2. Stapla efter bästa förmåga och placera din datamaskin på toppen.
3. Youtuba fram Superprestigen från "Gneten" i söndags som du missade.
4. Studera taktik, teknik och spårval ihop med dagens trio Sven, Kevin och Klaas.


Maken till tradig bana får man ju leta efter. Få teknikinslag, helt platt och ett jädra gnetande i det sura gräset. Och så en stark vind på det, som blåst in all publik i öltältet.

En reflektion, så här efteråt. Jag upplever att jag hänger med kommentatorerna ganska bra och det är sällan man inte förstår. Kan man lära sig ett språk bara genom att lyssna? I så fall är det flamländska.

Och apropå flamländare. I resultatlistan från Zelzate hade jag inte mindre än fyra Nico före mig. Det händer ju bara inte. Och belgarnas namn sprider ju hej vilt, känn på den här uppställningen i Master A och amatör, förutom alla Nicosarna då:

Steve, Jochen, Jelle, Bart, Wim, Jeffrey, Mathias, Koen, Kevin, Tomas, Kristof, Vincent, Michael, Rik, Peter, Laurent, Andy, Steven, Tom, Jeroen och Diego.

Så frågan är, om man skulle ta sig ett fräckt artistnamn som klingar flamländskt, vad skulle det bli? Själv känner jag att alla efternamn som lutar på "mans" ligger bra till.

2 kommentarer:

 1. Utlämna inte det fantastiska förnamnet Geert som uttalas på svenska som en viss bakdel. och glöm för all del inte mellan namnet "Van".

  Välkommen till Ronde van Onsala snart. Hela västsidan är rekad och körd från Vallda till Gottkär. Jag utlovar en vacker och trevlig tur i runt på den halländska myllan. Så dra med dig hela gamla packet från MCK tiden och kom ner till Vallda Palta snart.

  Glenn van der Dahl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var lugn, vi kommer. Håll kaffekvarnen snurrande...

   Radera