Sidor

lördag 31 december 2011

Go out in style!

Fick avsluta året med två riktigt fina distanspass i solsken. Totalt sju timmar på torra vägar och i temperaturer runt nollan. Lyxigt.

Gårdagen såg den första vätskesläggan på år och dag och jag rullade in hemma med knapp styrfart, yr i bollen och med en uppmuntrande högfrekvent ton i huvudet. Övriga höjdpunkter var inmundigande av en morgonbryggd Hazienda tappad på termos, avnjuten i solgasset söder om Vallda, samt en ingående diskussion med Johan rörande ramgeometrier och dess mystik.

Idag gjorde Erik oss sällskap och vi körde återigen söderut med siktet inställd på runt fyra timmar. Utan att gå in närmare på vart eller varför vi körde, här är några härliga bilder från dagen.

En Brengdahl.

En Saeden.

En oväntad bäck.

2012 blir mitt första år sedan 2004 utan ideellt engagemang inom cykelsporten. Återstår att se vad alla mötes- och datortimmar kan generera istället. Jag säger tack. Och varsågod.

Gott nytt år allihop, vi ses!

3 kommentarer:

 1. Tack detsamma! Härligt att kunna cykla i dagsljus. Såna träningspass såhär års får en guldstjärna i träningsdagboken!

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för ditt engagemang, och lycka till.
  Man anar storform lagom till hösten:)
  Blir orolig dock, Dör hemsidan cxsweden.com sotdöden nu då?
  RollOn IronAbe

  SvaraRadera
 3. Jag anar också en framtida form av något slag, spännande.

  Sotdöden, enl. Wikipedia:

  "Enligt Asatron kom de som dött sotdöden till Hel medan de som dog i strid kom till Valhall. Numera används sotdöden om organisationer, företag och diverse företeelser som tynar bort."

  Vad drar vi för slutsats av detta?

  Jo, att Eide-Jensen, Rytz, Tille och gänget är stupade krigare, tillika spökryttare allihop.

  SvaraRadera