Sidor

måndag 9 maj 2011

Stolpe in

Blogga om en sadelstolpe? Jodå, Dedas Superzero Carbon White är faktiskt värd ett par ord. Har äntligen fått den här skönheten på plats som tillåter en ny sadelinställning likt den ursprungliga positionen när cykeln byggdes ihop första gången 2009. Efter 6-7 timmars provkörning i helgen känns det helt rätt. 10 mm bakåt verkar vara det gyllene måttet.

Vid sidan av setbacken så levererar Superzero även en tilltalande estetik för Cervélo R3 2010. Den röda linjen matchar ju hojen på ett nästan oförskämt passande vis och den observante noterar även symmetrin i de svarta fälten på stolpe och ram. Mmmm, symmetri....

Deda Superzero Carbon White 27,2 har 21 mm setback med en stolpe helt i kolfiber. Sadelinfästning i aluminium med läcker titanfinish. Vikt på vågen 198 gram, 175 efter bågfil.


Idag återhämtar jag efter en förmodad pollensmocka. Känner mig helt klubbad i skallen, trött och hängig. Med tanke på att man får använda vindrutetorkarna när man kommer ut på morgonen för att över huvud taget se ut genom det gröna täcket på bilen så är det kanske inte så konstigt att kroppen reagerar på något sätt.

/Fridens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar