Sidor

tisdag 13 juli 2010

Enough is enough

- Varför byter du inte bara blogg då?

Minns ni filmen "bad day" som cirkulerade för ett par år sedan. Den där mannen i kontorsbåset får frispel på sin dator, slår våldsamt i tangentbordet och sedan skickar ner bildskärmen i golvet?

Istället för att lista alla problem och tidstjuvar förknippade med den gamla bloggen hos one.com så är jag storsint och fokuserar på fördelarna genom bytet till Blogger, ett skifte som jag borde gjort för länge sedan.

Faktum är att sparkade igång bloggbytarprojektet redan för drygt ett år sedan, men då parkerade plötsligt ett mäktigt högtryck över Mölndal och arbetet kom av sig till förmån för hopp och lek på pedalerna. Nu har det regnat ända sedan Timo Räisänen sjöng Välkommen till Göteborg på Liseberg igår kväll, då tre droppar föll från himlen och publiken flydde panikartat i hundratal mot utgångarna. En stund senare öppnade sig himlen helt, men då stod alla redan och slogs om platserna vid Plopphjulet.

Eftersom det regnat ända sedan dess, och det populära spelet borde döpts till Flopphjulet, så kan jag nu glädjande hälsa; Välkommen till nya Bloggen!


Strax dags att inta Tdf-positionen.


De gamla blogginläggen finns kvar och kan läsas här.

2 kommentarer:

  1. Nice med ny blogg!
    Betalar du för att ha ditt domännamn som adress istället för blogger, eller är det någon schyst kodning/skript (eller vad det nu kallas) som du kan dela med dig av. Du har ju min mail om du vill hålla det hemligt ;)

    SvaraRadera
  2. Jag äger inte bara domänen bjornfredriksson.se, jag äger faktiskt hela internet. Funderar på att stänga av det ikväll.

    SvaraRadera