Sidor

söndag 4 januari 2015

Stravatävling med Campagnolo

Nytt år, gamla värderingar, halvgamla grejer och form på uppåtgående. Idag fick jag ett riktig härligt pass i solsken och lömsk fläckhalka. Efter att ha väntat in sällskapet i den vanliga rondellen gruskryssade jag och Jimmy upp genom Göteborg till Jonseredsbacken (som definitivt blir brantare med åldern) och vidare över Härkeshult mot Landvetter. Eftersom det bjöds torra fina vägar så hade jag sulat på halvsportiga SportContact 28:or idag. Underbart att återfå lite cykelkänsla mitt i vintern. Utan de massiva gyrona så går ju cykeln faktiskt både att luta och svänga med.


"Jag kör väl runt i rondellen till de andra kommer. Det dröjde..."

Tack vare de släta däcken fick jag upp pulsen även i utförsbackarna idag. På de skuggiga vägarna kring Landvetter var det nämligen ishalka här och var vilket gjorde livet spännande. Men, SPD-klossarna mår också bra av att slipas rena från rost emellanåt. Efter ett skönt termosstopp i solen ovanför Lindome körde vi hemåt via kusten, nära 10 mil och fyra timmar till kontot.

- - - -

Angående den annonserade Stravatävlingen så spinner vi vidare på rondellchocken ovan.
Gör ett kul mönster, en text eller en figur genom att förflytta dig på cykel när du loggar genom Strava och maila en kartbild likt ovan till info@bjornfredriksson.se.

Påhittiga alster belönas med trevliga priser från Campagnolo. Den som lyckas återskapa Campagnolos officiella logga via Strava kan komma och hämta priset direkt.

Lycka till och mycket nöje!

2 kommentarer:

  1. Hela loggan eller texten i skrivstil?

    SvaraRadera
  2. Texten i skrivstil, annars blir det svårt.

    Tävlingsinspiration finnes här:
    http://www.cyclingweekly.co.uk/racing/tour-de-france/millar-fan-pays-tribute-to-tour-win-on-strava-40978

    SvaraRadera