Sidor

söndag 25 augusti 2013

Härliga cykeldagar i bilder

Torsdag-söndag i bilder. En försiktig upptrappning av cykelträningen allt eftersom snuvan släpper taget.

Torsdag: solnedgång över crosstyre och Eklanda. Kunde inte låta bli att köra om och ifrån ett par MTB-åkare i Änggårdsbergen på väg utför, vilket förstås resulterade i att 
a) de genast satte ut sina hojar till försäljning via Blockets mobilapp
b) jag fick gå över gränsen för vad mitt bankslitna T30 klarade av

Fredag: jag och Erik snurrade lvg söder om stan när himlen plötsligt tvingades oss....att ta skydd inne på ansedda da Matteo med varsin läskande dryck av högsta kvalitet.

Lördag: födelsedagscross på Vallen med 35 psi i baktuben, dagen till ära. Ärkecrossaren Elgström anslöt plikttroget och bjöd på ett par stadiga grattisförningar runt cx-cupvarvet. Man tackar.

Så här glad blir man när förkylningskroppen äntligen medger lite crossåka. Provade en ny spännande däckkombination idag - blankslitet fram och whatever bak. Funkade förstås inte på torrt grus.

Söndag: traditionstyngt pajätardistanspass till Sammels Café i Bertshult där respektive kan ansluta med bil. Reglerna är tydliga, det gäller att köra på/i det finaste man har och kapa till sig en så stor bit paj man kan med. "Till man skäms" var visst den ordagranna lydelsen (vilket inte har avsedd effekt på det här gänget.)

Triss i lejon. Erik sportar sin flanderska stass medan Patrik flashar GCK:s eget rovdjur. Jimmy har eventuellt ett par Lejon Attack hemma i garderoben.

På väg hem med magen full av paj och kaffe. Söndagen visade sig bli en riktig kanondag, med sol, värme och högsommarkänsla. Fantastisk cykling!

Nu börjar strax en ny vecka full av möjligheter. Utsikterna för fina teknikpass med inbakad tröskel på crossen är mycket goda. Halleluja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar