Sidor

lördag 5 november 2011

September igen?

Idag fick det vara nog med förkylning och ond hals. När november visade sig från bästa sidan i Göteborg med 13 grader, soldis och torra vägar så krokades Cervelon ner och spändes fast på skorna för ett par timmar muskelstimulans. Och, precis som jag hoppats på känns det bättre nu, även om de förkylda dagarna orsakat ett ovälkommet avbrott i de patetiska förberedelserna inför SM i förödmjukelse den 13:e.En inaktuell låt på temat mild höst. 


Strax innan förkylningen slog till så fick jag ett bevis på vad som händer när hjärnan förlorar sin förmåga till kreativt tänkande. Var ute och kvällscrossade i LED-ljuset och hade just rivit av två backintervaller från Eklanda upp till toppen av Änggårdsbergen. Drog mig mot Sisjön men fastnade på vägen vid det nya industriområdet strax norr om McDonalds vid Fässbergsmotet. Där har kommunen färdigställt en belyst asfaltsslinga, ett fyrkantigt varv om 625 m med en höjdskillnad på fem meter per varv.

Räknade snabbt ut att motlutet på varje varv rent tidsmässigt skulle fungera bra som spurt med resterande varvdel som vila. Ett block om 20 minuter - framåt. Hjärnan bortkopplad - KÖR!

Såg efteråt att varvtiderna varit 1:10, 1:10, 1:10, 1:10, 1:10, 1:10, 1:10, 1:10... osv, ja ni fattar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar