Sidor

tisdag 19 augusti 2014

KOM igen med Campagnolo - vinnare Torreds Trippel

Dags att utse vinnarna i den första Stravatävlingen - Torreds Trippel.

Snabbast tid av alla har Axel "Acke" Wannerskog som nog blir att räkna med även under årets Cx Cup. Den 16:e juli klämde han till med en tid på 4 min 37 sek, vilket ger en snittfart på 41,8km/h - imponerande. Precis lika imponerande är Johan Åkessons tid på 4:38 från samma datum, vågar man misstänka att man hjälpts åt för att ta segern? Tråkigt om Acke måste börja med att klippa sin fina Campapiké i två delar...eller så är det färdigförhandlat redan innan linjen, vi vet ju hur det år till på de stora tävlingarna.

Hur som helst, stort grattis till Axel som sopar hem tävlingen och får ikläda sig den svarta 80-årsjubileumströjan direkt från Campagnolos huvudkontor i Vicenza.

Totalt har 27 personer registrerat en tid under tävlingsperioden 16:e juni till 16:e augusti och bland dem har jag lottat en vinnare; Felix Sommer som kan inkassera en T-shirt från Campagnolo. Ett stort grattis till dig också.

Härnäst siktar vi mot nästa segment "Kyrksprinten" som står öppet fram till och med den 23:e augusti. Där är det för närvarande bara fem cyklister som delar på två priser så passa på att lägg en snabb repa uppför sprintbacken om du är sugen på en tröja.

1 kommentar: