Sidor

lördag 28 januari 2012

Pendelkammaren

Jodå, Eklanda TC Center visar cykelcross-VM via live feed. Till juniorernas tävling passade det fint med långa styrkeuthållighetsintervaller.

I veckan har jag matat på ganska bra på Monarken och ordnat det fint nere i "pendelkammaren". Belysning, ljudsystem och fläkt är permanent riggat och går på en gemensam brytare. Som en extra bonus kan jag till och med fylla flaskan i tvättstället utan att lämna cykeln.

Under helgen ska cykeln också få sig en 3-årsservice där det främst gäller att slipa bort begynnande rost och bättra med vit hammarlack. En del bultar ska bytas från galvat till rostfritt också även om det bara är en tidsfråga innan saltet tar det också.

I morgon avslutar jag veckan med ett distanspass utomhus. Ser ut att bli lite kallare än tidigare i vinter vilket oftast innebär att grupper om 4-6 pers är bäst. Vem vill ligga och frysa på rulle i 40 minuter mellan dragjobben?

Enl. Dagens Industri så har SAS-ägda Spanair begärts i konkurs vilket är oerhört spännande för oss som bokat flyg till Mallorca i april. Vi flyger med Lufthansa som i sin tur tar in Spanair på sista sträckan från Barcelona till Palma. Vore väl lika delar exotiskt och bedrövligt om man ska behöva ta färjan den sista biten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar