Sidor

söndag 18 september 2011

We're in!

Konstaterar med lättnad att vår drygt sex veckor långa period av hemlöshet nu går mot sitt slut. Idag vevar vi igång Flytt 2.0 och i morgon flyttar vi in i huset som ligger bara 200 meter från vår gamla bostadsrätt i Eklanda, Mölndal.

Sedan vi flyttade ut den 3:e augusti har bilen rullat 440 mil och packats i och ur till bristningsgränsen flera gånger. Vi har tagits om hand och inhysts hos snälla vänner, arbetskamrater och släktingar, jobbat när alla andra varit lediga och förtvivlats över saknad post, prylar, kläder och träningsutrustning. Västsverige har varit vårt hem, vännerna vår trygghet och drömmen vår drivkraft. Nu är vi äntligen framme vid dagen vi längtat efter sedan i maj.


Bakom fönstret högst upp på gaveln döljer sig ett 60 kvadratmeter täckt av lösull - inte länge till.

Lika roligt som det ska bli att bära, stöka och inreda vårt eget hem, lika skönt ska det bli att få ordning på vardagsrutinerna. Jag kanske även lockas till att börja träna lite igen innan hösten passerat. Den där deltävlingen i Kungsträdgården sista helgen i oktober känns kanske som en rimlig målsättning för cuppremiär - från startled fem.

Innan dess så ska det byggas verkstad i förrådet och 60 kvadratmeter förvaringsyta på vinden. Men allra först så ska kaffemaskinen packas upp, kopplas in och sättas i arbete.

Som vanligt belönas all bärhjälp med platt köpmat.

3 kommentarer:

  1. Ladda groggvagnen nu Björn... Det är krypavstånd från dig i Eklanda och hem. Bara så du vet ;)

    Grogg-Glenne

    SvaraRadera
  2. Grattis för tusan! Hade jag inte bott så långt bort hade jag gärna hjälpt till. Hoppas kaffet smakar extra gott!

    SvaraRadera